Buurt Preventie Team

Vlissingen is weer een Buurt Preventie Team rijker. Inmiddels zijn er 5 teams actief in de Vlissingse ( en Souburgse) wijken.  Het nieuwe team gaat zich inzetten voor de wijk Papegaaienburg-Hofwijk.

Dinsdagavond 26 april heeft wethouder Rens Reijnierse tijdens een korte bijeenkomst het team  geïnstalleerd en voorzien van de faciliteiten die het team nodig heeft tijdens hun werkzaamheden. Na de installatie van het team, is er een korte rondgang door de wijk gemaakt en vervolgens is er nog even nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Als u als bewoner in Papegaaienburg en Hofwijk één van onze teams tegenkomt, en er is iets waarvan u vindt dat dit zeker de aandacht vraagt, overlast, zwerfvuil, onveilige situaties enzovoort, of gewoon om een praatje verlegen zit, schroom niet, en spreek ze aan. Want samen kunnen we er voor zorgen dat Papegaaienburg-Hofwijk, een wijk met onbegrensde mogelijkheden, een wijk is waar het fijn is om in te wonen en te leven……

En mocht u na het lezen van dit verhaal, denken “Ja, dit is ook wel wat voor mij” meldt u dan aan, we kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken. Aanmelden kan via de Coördinator buurtpreventie Papegaaienburg-Hofwijk ( BPT.papegaaienburg@gmail.com ) en dan nemen wij contact met u op.